Nieuwe collega’s gezocht

Handelonderneming J. Visscher is een flexibel & servicegericht familiebedrijf, opgericht in 1992. Ons team bestaat uit 9 medewerknemers.
We houden ons bezig met compressoren en reinigingsapparatuur  (hogedruk-reiniging, schrob-, veegmachines en stofzuigers). Naast de verkoop verlenen wij hier service aan. We onderhouden de machines en bij storingen doen wij reparaties. We gaan wel gedegen te werk: eerst kijken wat er aan de hand is, niet meteen apparaten vervangen.

We beschikken over een goed ingerichte werkplaats en hebben verschillende servicewagens, volledig ingericht, waarmee we op locatie kunnen komen. Tevens kunnen wij de installatie van al onze aangeboden producten verzorgen waaronder ook leidingsystemen

lijkt het jou leuk om in een gezellig team te komen werken, waarbij elke dag anders is?
Kijk dan of een van de vacatures wat voor jou is!

 

Ben jij commercieel ingesteld en heb je graag persoonlijk contact met klanten? Ben jij een enthousiaste aan pakker die zaken goed organiseert, nauwkeurig werkt en goed communiceert?  Dan zijn we op zoek naar jou!

 

Houd jij ervan om gevarieerd bezig te zijn, heb jij passie voor techniek en ben jij een echte technische alleskunner?  Dan zoeken wij jou!