Over ons

Handelsonderneming Visscher is een flexibel & servicegericht familiebedrijf!

Een machine kopen kan tegenwoordig overal, maar krijgt u daar een goed advies om de juiste keuze te kunnen maken. Bent u daar dan ook op het juiste adres voor de goede nazorg door middel van onderhoud en snelle vakkundige reparaties? Hierin proberen wij het verschil te maken en houden ons hier dan ook dagelijks mee bezig.

Flexibel en persoonlijk

Wij zijn inmiddels met een compact en hecht team van 7 medewerkers met korte communicatie lijnen, hierdoor zijn we in staat snel te schakelen waar nodig om u zo spoedig mogelijk van dienst te kunnen zijn voor storingen, snelle leveringen en ook voor demonstraties Ook zijn wij nog altijd op zaterdag extra geopend van 10:00 tot 15:00 en doordeweeks van 8:30 tot 18:00.

Service

Wij beschikken over een goed ingerichte werkplaats voorzien van een groot magazijn met onderdelen in Zwaanshoek waar u uw machine ook altijd kan brengen voor reparatie of onderhoud. Daarbij hebben wij nog verschillende servicewagens, volledig ingericht, waarmee wij bij u op locatie onderhoud en reparaties kunnen uitvoeren aan o.a. reinigingsmachines en compressoren. Tevens kunnen wij de installatie van al onze aangeboden producten verzorgen waaronder ook leidingsystemen. Dit hebben wij in eigen beheer en wordt verzorgd door onze eigen monteurs zodat we de juiste kwaliteit kunnen waarborgen.

Afhalen, bezorgen en installeren

Wij beschikken over een eigen regionale bezorgservice voor handgereedschappen, verbruiksartikelen en kleine machines. Uiteraard is het altijd mogelijk om alles af te halen bij ons in de winkel. Voor leveringen buiten de regio kunnen wij uiteraard de goederen ook altijd verzenden.