Reparatie & Service

Reparatie & Service

Ons bedrijf hecht veel waarde aan een goede service.

Dit houdt o.a. voor ons in, dat indien U, als bedrijf, een probleem heeft met bijvoorbeeld een hogedrukreiniger, wij dit altijd zo snel mogelijk proberen te verhelpen.
In het geval, dat U liever met de machine naar de Bennebroekerdijk wenst te komen, bespaart U natuurlijk de voorrijkosten.

Blijkt bij het nakijken van de hogedrukreiniger, dat de reparatie toch langer tijd gaat duren omdat er bijvoorbeeld onderdelen besteld moeten worden, dan zijn wij vaak bereid om een vervangende machine bij U neer te zetten, zodat U bedrijf hier niet op stil komt te staan.
Uiteraard geldt dit niet voor alle soorten machine, maar bij een compressor kan dit soms ook gebeuren.

Wilt U ervan verzekerd zijn, dat Uw hogedrukreiniger elk jaar preventief wordt nagelopen, dan raden wij U aan een onderhoudscontract af te sluiten. Dit houdt in, dat de machine geheel wordt nagezien. Slijtage-onderdelen worden vervangen en in rekening gebracht. Buiten het contract valt onderhoud en/of vervanging van slangen, handgrepen, spuitlansen en aangekoppeld toebehoren. Tijdens het onderhoud worden geen voorrijkosten of arbeidsloon berekend.

Verder is het voor sommige bedrijven een voordeel dat wij 6 dagen geopend zijn, dus ook op zaterdag. In voorkomende gevallen kunt U ook bij ons terecht op maandag-, dinsdag en woensdagavond. Indien nodig worden dan de binnengekomen reparaties gedaan en op deze avonden is het ook mogelijk om een afspraak te maken voor een oriënterend gesprek voor bijvoorbeeld grotere investeringen of projecten waarbij meerdere zaken geregeld moeten worden. Uiteraard kunt U dan ook eventuele aankopen komen doen van gereedschappen of machines.

Goederen die bij ons bedrijf besteld worden brengen we bij U langs als het binnen de normale regio valt (dwz binnen de regio Katwijk – Alphen aan de Rijn – Amsterdam – IJmuiden).
Indien U het prettig vind, kunnen wij ook bijvoorbeeld 1 x in de week of in de twee weken bij U langskomen om de bestelling op te nemen en hierin zijn natuurlijk diverse variaties aan te brengen.

Omdat wij niet zo’n groot bedrijf zijn staat bij ons flexibiliteit op een belangrijke plaats.

Heeft u een storing of wilt u graag dat wij langs komen voor onderhoud?

U kunt ons gemakkelijk en snel bereiken via:

Mail: Service@johnvisscher.nl
Tel: 0252-523193
Whatsapp: 06-22458473    (alleen voor berichten)