Inkoop / Verkoop

Inkoop

Aangezien wij een handelsonderneming in zowel nieuwe en gebruikte machines en werktuigen zijn kunt U bij ons ook terecht voor het verkopen van machines.

Dit beperkt zich uiteraard wel tot de professionele machines en werktuigen.

Dit mogen ook zogenaamde partijen zijn van bedrijven die er bijvoorbeeld mee stoppen of die het geheel eens willen vernieuwen, waarbij wij dan een prijs kunnen neerleggen voor nieuwe machines met inruil van de oude.

Uiteraard mag dit ook om enkele stuks zijn.

Verkoop

Voor de verkoop van machines en gereedschappen hebben wij gekozen voor kwaliteit en niet voor prijs.

KWALITEIT BLIJFT , PRIJS VERGEET U!

Onze insteek is dat alles wat wij verkopen wij ook kunnen repareren, de onderstaande merken welke er staan kunnen wij dus verkopen maar ook allemaal repareren.

Dit betekent niet, dat dit alleen om grote machines gaat, maar het verschil zit meer in de kwaliteit van de machines. Evenzo geldt dit voor compressoren, draaibanken, lasapparaten, kolomboormachines, luchtgereedschap maar ook voor handgereedschap van schroevendraaiers, hamers, ringsteeksleutel en allerlei andere bedrijfsbenodigdheden.

Ook verkopen wij o.a.garagezeep, autoshampoo, garagepapierrollen, garagekorrels, schoenen, overalls, bedrijfskleding, bouten en moeren etc. etc. Kortom; alles wat U in Uw bedrijf zou willen gebruiken op het gebied van bedrijfsbenodigdheden.