Enthousiaste Technisch commercieel medewerker (binnendienst)

Ben jij commercieel ingesteld en heb je graag persoonlijk contact met klanten? Ben jij een enthousiaste aan pakker die zaken goed organiseert, nauwkeurig werkt en goed communiceert?  Dan zijn we op zoek naar jou!

Handelonderneming J. Visscher is een flexibel & servicegericht familiebedrijf, opgericht in 1992. Ons team bestaat uit 9 medewerknemers.
We houden ons bezig met compressoren en reinigingsapparatuur  (hogedruk-reiniging, schrob-, veegmachines en stofzuigers). Naast de verkoop verlenen wij hier service aan. We onderhouden de machines en bij storingen doen wij reparaties. We gaan wel gedegen te werk: eerst kijken wat er aan de hand is, niet meteen apparaten vervangen.

We beschikken over een goed ingerichte werkplaats en hebben verschillende servicewagens, volledig ingericht, waarmee we op locatie kunnen komen. Tevens kunnen wij de installatie van al onze aangeboden producten verzorgen waaronder ook leidingsystemen

Hoe ziet jou dag er uit

Je komt te werken in een gezellig team. Je werkt zowel in onze winkel als op kantoor. Je bent verantwoordelijk voor het contact met onze klanten. En je bent het interne aanspreekpunt voor je collega’s.

Werkzaamheden

  • Het maken van offertes en bestellingen
  • Beantwoorden van vragen van onze klanten
  • Monitoren van projecten
  • Ondersteuning van verkoop en technische dienst
  • Aanbieden van onderhoudscontracten
  • Je bent het interne aanspreekpunt voor je collega’s met vragen over offertes, orders en andere klant gerelateerde zaken;

Wie ben jij

Je hebt een actieve rol van offerte aanvraag tot en met de overdracht van een order of service verzoek aan de uitvoerende afdeling.  je staat klanten te wordt in onze winkel en aan de telefoon. Je zorgt er voor dat processen soepel lopen en denkt mee over de beste oplossing. Je bent hét verbindende teamlid tussen klant, logistiek, techniek en de administratie.

  • Je bent commercieel en technisch ingesteld
  • Je spreekt en schrijft goed Nederlands
  • Je kunt goed zelfstandig werken maar ook in team, beschikt over een goede dosis verantwoordelijkheid en bent resultaatgericht
  • Je beschikt over goede klant- en servicegerichte vaardigheden;

Wat wij jou bieden

Een leuke en afwisselende baan binnen een enthousiast team. Wanneer de werkzaamheden erom vragen wordt er met ze allen hard gewerkt, maar er is ook zeker plaats voor een grapje.

Er zijn mogelijkheden om persoonlijk te groeien

Interesse?

Herken jij jezelf in de bovenstaande punten en ben je enthousiast geworden om bij ons aan de slag te gaan?
Neem dan contact met ons op 0252-523193 of mail naar info@johnvisscher.nl. u kunt ook het contact formulier invullen.