Ondersteuning werkvoorbereider / planner

Ben jij commercieel ingesteld en heb je graag persoonlijk contact met klanten? Ben jij een enthousiaste aan pakker die zaken goed organiseert, nauwkeurig werkt en goed communiceert?  Dan zijn we op zoek naar jou!

Handelonderneming J. Visscher is een flexibel & servicegericht familiebedrijf, opgericht in 1992. Ons team bestaat uit 9 medewerknemers.
We houden ons bezig met compressoren en reinigingsapparatuur  (hogedruk-reiniging, schrob-, veegmachines en stofzuigers). Naast de verkoop verlenen wij hier service aan. We onderhouden de machines en bij storingen doen wij reparaties. We gaan wel gedegen te werk: eerst kijken wat er aan de hand is, niet meteen apparaten vervangen.

We beschikken over een goed ingerichte werkplaats en hebben verschillende servicewagens, volledig ingericht, waarmee we op locatie kunnen komen. Tevens kunnen wij de installatie van al onze aangeboden producten verzorgen waaronder ook leidingsystemen

Hoe ziet jou dag er uit

Je komt te werken in een gezellig team. Je werkt op kantoor, maar bent ook te vinden in ons magazijn of in onze kleinschalige winkel. Je bent verantwoordelijk voor het contact met onze klanten en je bent het interne aanspreekpunt voor je collega’s.

Werkzaamheden

 • Monitoren van projecten
 • Efficiënt inplannen van de monteurs op de uit te voeren werkzaamheden
 • Het voorbereiden (spullen bestellen / klaarzetten ) van de uit te voeren werkzaamheden
 • Contact met klanten en leveranciers over nieuwe en/of openstaande werkzaamheden
 • Het controleren van werkbonnen op juistheid en het plannen van eventuele vervolgacties
 • Begeleiden van monteurs en aanspreken op eventuele onjuistheden in hun rapportage
 • Je bent het interne aanspreekpunt voor je collega’s met vragen over offertes, orders en andere klant gerelateerde zaken

Wie ben jij

Als Planner ben je stressbestendig, zelfstandig, resultaatgericht en kun je altijd het overzicht bewaren. Je bent iemand met veel verantwoordelijkheidsgevoel die van discipline houdt. Het is belangrijk dat je de technische basis snapt van wat de werkzaamheden inhouden en waar een monteur tegen aan kan lopen bij een klus.
Je zorgt er voor dat processen soepel lopen en denkt mee over de beste oplossing. Je bent hét verbindende teamlid tussen klant, logistiek, techniek en de administratie.

 • Je bent commercieel en technisch ingesteld
 • Je spreekt en schrijft goed Nederlands
 • Je kunt goed zelfstandig werken maar ook in team, beschikt over een goede dosis verantwoordelijkheid en bent resultaatgericht
 • Je beschikt over goede klant- en servicegerichte vaardigheden.
 • Je bent stress bestendig

Wat wij jou bieden

Een leuke en afwisselende baan binnen een enthousiast team. Wanneer de werkzaamheden erom vragen wordt er met ze allen hard gewerkt, maar er is ook zeker plaats voor een grapje.

Er zijn mogelijkheden om persoonlijk te groeien

Interesse?

Herken jij jezelf in de bovenstaande punten en ben je enthousiast geworden om bij ons aan de slag te gaan?
Neem dan contact met ons op 0252-523193 of mail naar info@johnvisscher.nl. u kunt ook het contact formulier invullen.