Professionele reinigingsapparatuur met LTO ledenvoordeel.

Exclusief voordeel voor leden van LTO. bij aankoop van een professionele Kärcher koud of warmwater hogedrukreiniger, stof/waterzuiger of veegmachine uit het actieassortiment tot € 250 retour. Deze actie is geldig t/m 31-12-2020

Hoe krijgt u Casback

  1.  Als u lid bent van de LTO kunt u bij ons in de actie periode van 30 maart t/m 31 december 2020 een professionele Karcher machine uit de LTO actie aanschaffen.
  2. U moet bij aankoop duidelijk aangeven dat u lid bent van de LTO en graag gebruik wilt maken van de LTO ledenvoordeel. U moet dus in het bezit zijn van een LTO leden nummer. Neem deze mee!
  3. U krijgt een factuur van het aangekochte toestel, met het serie nummer en artikel nummer kunt u deze online registeren voor de cashback actie.
  4. U dient zich uiterlijk voor 7 januari 2021 te registreren om in aanmerking te komen voor de cashback actie. Aanmeldingen die na 7 januari 2021 binnen komen, kunnen helaas niet meer in behandeling worden genomen
  5. Via LTO ledenvoordeel zult u binnen 6 weken na ontvangst en goedkeuring van de aanmelding het Cashback bedrag op het door uw aangegeven rekeningnummer gestort krijgen.

Uw Kärcher professional aangeschaft? Dan wordt het tijd om uw cash back te claimen. Dit kunt u doen middels onderstaande knop. U ontvangt het bedrag via LTO Ledenvoordeel nadat uw aanvraag is goed gekeurd.