RS37I-A8.5

RS37I-A8.5

Aanvullende informatie

Type:   RS37I-A8.5
motor vermogen ( KW/ PK):   8.5
Max druk ( bar ):   8.5
Capaciteit M³/min:   6.3
Afmeting ( L x B x H ) mm:   1937 x 1056 x 1534
Gewicht ( kg):   1095

De Xe intelligente microprocessoren geven u inzicht in de systeemparameters, passen deze aan en kunnen u een e-mail sturen wanneer er iets verandert in de werking van het systeem. Zo kunt u actie ondernemen en het compressorsysteem aansturen vanuit een webbrowser, ongeachte waar u zich bevindt.

Het PAC™ (Progressive Adaptive Control)- systeem reageert automatisch op wijzigingen in belangrijke parameters om onverwachte stilstand te voorkomen.

Via de toegankelijke servicedeuren met geïntegreerde handgrepen heeft u snel en eenvoudig toegang tot alle onderdelen van de compressor.

Het 3-traps scheidingssysteem met een pionvormig schot laat slechts 3 ppm smeerolie achter in de perslucht, waardoor de apparatuur beschermd blijft en de levensduur van het filter wordt verlengd. Op deze manier maximaliseert u uw productiviteit en minimaliseert u de kosten.

“Long-life” Ingersoll Rand verbruiksartikelen verlagen de variabele kosten van de machine, verlengen de onderhoudsintervallen en minimaliseren de stilstand.

Dankzij de separate opstelling van de koelers kunnen deze uitzetten en inkrimpen, waardoor de thermische belasting minder wordt en de levensduur wordt verlengd.

Het state-of-theart compressorblok zorgt voor een rendementstoename tot 13%. 

V-Shield ™ technologie gebruikt een combinatie van geavanceerde technieken die zorgen voor lekvrije verbindingen.

De IE3-motoren zorgen voor nog meer energiebesparing dan hoog rendement motoren en met behulp van de eveneens verkrijgbare compressoren met variabel toerental (VSD), kunt u verder op uw energiegebruik besparen.

Het TAS (Total Air System)-pakket biedt u de mogelijkheid om uw compressorinstallatie uit te rusten met een kant-enklare, voorgemonteerde, ruimtebesparende koeldroger met persluchtfilters.

Met de gepatenteerde warmtewisselaar kunt u compressorwarmte hergebruiken.

Doordat alle aansluitingen zich op één plek bevinden kunnen elektrische, lucht- en condensaatafvoersystemen bij elkaar worden geïnstalleerd en bespaart u tijd en geld.

De hoogefficiënte 2-traps-aanzuigfilters zorgen voor een uitzonderlijk goede filtering, behouden de maximale luchtdoorstroming en zijn uitgevoerd met een visuele indicator waarop u kunt zien wanneer de filterelementen moeten worden vervangen.

 

Persluchtgebruik vormt een grote kostenpost voor uw bedrijf. Onze engineers en ontwerpers hebben geavanceerde computermodellen gebruikt om een verbeterd compressorblok te maken dat uw rendement tot wel 13% kan verhogen en daarnaast zorgt voor een uitstekende hoeveelheid persluchtcapaciteit, stille werking en een lange betrouwbare levensduur. Al deze voordelen dragen bij aan een beter bedrijfsresultaat voor uw onderneming.

Persluchtopbrengst van wereldklasse:
De compressoren uit de “Next Generation R-Series” zijn uitgerust met een nieuw rotorprofiel. Dit zorgt voor maximaal 11% meer capaciteit, een ongeëvenaarde opbrengst voor een compressor van dit formaat. Profiteer van de extra capaciteit van deze R-Serie compressoren en bespaar op de gebruikskosten van een kleiner, voordeliger en efficiënter systeem