Type 30 Zuigercompressor 3.0 KW

Type 30 Zuigercompressor 3.0 KW

Aanvullende informatie

Type:   T30/200/4P
motor vermogen ( KW/ PK):   3.0
Max druk ( bar ):   11
Ketel inhoud liter:   200
Zuigerslang volume ( L/ min):   387
Afmeting ( L x B x H ) mm:   162 x 78 x 122
Gewicht ( kg):   195

Ingersoll Rand Type 30-compressoren werden in 1929 geïntroduceerd en behoren wereldwijd nog altijd tot de meestgebruikte zuigercompressoren voor zware toepassingen, waarbij betrouwbaarheid, efficiëntie, duurzaamheid en onderhoud voor de klant van cruciaal belang zijn.

 

Tweetrapscompressoren
De Ingersoll Rand T30 tweetrapscompressoren zijn ontwikkeld voor zwaar industrieel gebruik, bijvoorbeeld voor auto-onderhoud en plaatwerkerijen, machinefabrieken, bouwbedrijven, autowasserettes en productielijnen; met hun gietijzeren cilinders bieden deze compressoren de kwaliteit en prestaties die in dergelijke omgevingen onmisbaar zijn.
Het T30-assortiment van tweetrapsmodellen omvat een Value- en een Premium-uitvoering, zodat u nog gemakkelijker de juiste machine en configuratie kunt kiezen voor uw behoeften. Beide uitvoeringen worden geleverd in een configuratie van 11 bar(o) gemonteerd op een ketel of van 14 bar(o) gemonteerd op een grondplaat. De Value-uitvoering biedt een voordelige en betrouwbare oplossing voor als u eenvoudigweg op zoek bent naar een degelijke persluchtoplossing, en is ideaal voor lichte industriële toepassingen, ook in de auto-industrie. De Premium-uitvoering biedt, naast alle kenmerken van de Value-uitvoering, ook nog een aantal bijkomende voordelen voor nog meer duurzaamheid en betere prestaties. Zodoende worden meer betrouwbaarheid, minder onderhoud en algehele topprestaties geboden. Ten opzichte van de Value uitvoering is de Premium uitvoering uitgebreid met onder andere een luchtgekoelde nakoeler, een beveiligingsschakelaar voor een laag oliepeil en een condensautomaat (bij configuratie die op een ketel is gemonteerd). Hierdoor is het Premium-pakket perfect voor productieomgevingen en andere zware industriële toepassingen.