HD 19/100 DE TR 1 Heavy Duty

HD 19/100 DE TR 1 Heavy Duty

Aanvullende informatie

Wateropbrengst L/U:   (L/min) max 31
Werkdruk Bar/ MPa:   100 / max 1000 / 10 / max 100
Vermogen ( kW ):   70
Gewicht ( kg ):   1435
Afmetingen ( L x B x H mm):   4090 x 1900 x 1925

HD 19/100 DE TR1 Heavy Duty

Het apparaat met 1.000 bar is uitgerust met een bijkomende pomp die bediening door 2 personen mogelijk maakt. Het apparaat met 2.500 bar beschikt over een geïntegreerde compressor die kan worden gebruikt voor de bediening van met perslucht aangedreven waterstraalgereedschappen.

De ultrahogedrukreinigers van Kärcher zijn de perfecte oplossing wanneer de reinigingskracht van gewone hogedrukreinigers tekortschiet. Ze gebruiken warm water met een druk tot 800 bar of koud water met een druk tot 2.500 bar. Ze zijn uitgerust met krachtige motoren die voldoen aan bijzonder strenge milieunormen zoals de huidige emissienormen van de EU. Elk apparaat is volledig gemonteerd op een trailerchassis met een sleepgewicht van slechts 1.500 kg bij een lege tank en kan probleemloos worden gesleept door een middelgroot voertuig. De werkdruk kan standaard worden geselecteerd op alle vier ultrahogedrukapparaten van Kärcher. Afhankelijk van het type is een werkdruk tot 2.500 bar mogelijk. In plaats van de dubbele brander is het koudwaterapparaat met 1.000 bar uitgerust met een bijkomende pomp zodat het door twee personen kan worden gebruikt. Het apparaat met 2.500 bar beschikt over een ingebouwde persluchtcompressor die een klep bedient voor onbelast bedrijf en het gebruik van waterstraalgereedschap op perslucht. Een fijnmazig filter met hoge capaciteit beschermt elk ultrahogedrukapparaat tegen vuil en deeltjes. Een hogedrukpomp pompt het voedingswater van het ingebouwde waterreservoir naar de hogedrukpomp. Dit voorkomt cavitatie en daardoor hogere slijtage. Wanneer het pistool wordt losgelaten, vermindert een open aanzuigklep de druk enorm snel, waardoor de pomp minder belast wordt. Zonder enige slijtage. De tanksystemen onder het frame van de eenassige trailer zijn beveiligd tegen overlopen met een veiligheidsopvangbak. De drie kamers kunnen maximaal 200 l water, 200 l diesel en 20 l antivriesmiddel bevatten. Dat biedt de flexibiliteit en reserves die professionelen van dit soort toestellen verwachten.

Kenmerken en voordelen 

  • Mobile bescherming 

    Compacte trailer met voor personenauto’s geschikt aanhangergewicht; geïntegreerd antivriessysteem; veiligheidskuip met kamertanksysteem.

  • Ingebouwd roetfilter 

    Ter bescherming van het milieu: alle dieselmotoren hebben standaard af-fabriek een geïntegreerd roetfilter.