HDS 17/60 DE TR1 Heavy Duty

HDS 17/60 DE TR1 Heavy Duty

Aanvullende informatie

Wateropbrengst L/U:   (l/Min) max. 28
Werkdruk Bar/ MPa:   100 / max. 600 / 10 / max. 60
Vermogen ( kW ):   38
Gewicht ( kg ):   1300
Afmetingen ( L x B x H mm):   4090 x 1900 x 1960

HDS 17/60 DE TR1 Heavy Duty

De nieuwe ultrahogedruk-trailers maken indruk met hun verbazingwekkende technologie: het moderne veiligheidssysteem en de intelligente, brandstofbesparende branderbesturing zijn slechts twee van de talrijke voordelen.

De ultrahogedrukreinigers van Kärcher zijn de perfecte oplossing wanneer de reinigingskracht van gewone hogedrukreinigers tekortschiet. Ze gebruiken warm water met een druk tot 800 bar of koud water met een druk tot 2.500 bar. Ze zijn uitgerust met krachtige motoren die voldoen aan bijzonder strenge milieunormen zoals de huidige emissienormen van de EU. Elk apparaat is volledig gemonteerd op een trailerchassis met een sleepgewicht van slechts 1.500 kg bij een lege tank en kan probleemloos worden gesleept door een middelgroot voertuig. De werkdruk kan standaard worden geselecteerd op alle vier ultrahogedrukapparaten van Kärcher. Afhankelijk van het type is een werkdruk tot 2.500 bar mogelijk. In plaats van de dubbele brander is het koudwaterapparaat met 1.000 bar uitgerust met een bijkomende pomp zodat het door twee personen kan worden gebruikt. Het apparaat met 2.500 bar beschikt over een ingebouwde persluchtcompressor die een klep bedient voor onbelast bedrijf en het gebruik van waterstraalgereedschap op perslucht. Een fijnmazig filter met hoge capaciteit beschermt elk ultrahogedrukapparaat tegen vuil en deeltjes. Een hogedrukpomp pompt het voedingswater van het ingebouwde waterreservoir naar de hogedrukpomp. Dit voorkomt cavitatie en daardoor hogere slijtage. Wanneer het pistool wordt losgelaten, vermindert een open aanzuigklep de druk enorm snel, waardoor de pomp minder belast wordt. Zonder enige slijtage. De tanksystemen onder het frame van de eenassige trailer zijn beveiligd tegen overlopen met een veiligheidsopvangbak. De vijf kamers kunnen maximaal 200 l water, 100 l diesel, 100 l stookolie, 20 l antivriesmiddel en 10 l waterontharder bevatten. Dat biedt de flexibiliteit en reserves die professionelen van dit soort toestellen verwachten.

Kenmerken en voordelen 

  • Duidelijk bedieningsconcept 

    Het bedieningsconcept is gebaseerd op duidelijke tekst, waardoor het vooraf instellen van werkdruk en temperatuur kinderlijk eenvoudig is.

  • oliegestookte dubbele branders 

    De warmwater heavy-duty-hogedrukreinigers van Kärcher zijn voorzien van oliegestookte dubbele branders. Een intelligente branderbesturing garandeert een optimaal rendabele werking.