HD 9/50 GE Cage Heavy Duty

HD 9/50 GE Cage Heavy Duty

Aanvullende informatie

Wateropbrengst L/U:   min 500 / 900
Werkdruk Bar/ MPa:   150 / Max. 500 / 15 / Max. 50
Max. toevoertemperatuur ( °C):   60
Vermogen ( kW ):   16
Gewicht ( kg ):   135
Afmetingen ( L x B x H mm):   930 x 800 x 920

HD 9/50 GE Cage Heavy Duty

Dit product gebruikt een druk tot 500 bar om zelfs het meest hardnekkige vuil te verwijderen. Het robuuste Cage-design beschermt het volledige apparaat en maakt het veilig verladen met een kraan mogelijk. Met steekwagenprincipe voor eenvoudig transport.

Handig en comfortabel: De lanshouder en geïntegreerde slanghaak zorgen ervoor dat het toebehoren zich binnen handbereik bevindt op het apparaat. De urenteller toont altijd de exacte gebruiksduur van de pomp. Veilige opslag: Toebehoren en gereedschap worden in een beveiligd vak opgeborgen. Gemakkelijk verplaatsbaar: Dankzij het werkingsprincipe van een winkelwagen kan het apparaat gemakkelijk worden verplaatst, zelfs naar plaatsen die moeilijk toegankelijk zijn. Betrouwbaar en veilig: De krachtige krukaspomp van Kärcher zorgt voor een optimale druk. De optionele droogloopbeveiliging beschermt zowel het apparaat als de gebruiker.

Kenmerken en voordelen 

  • Industrie handspuitpistool 

    Robuust en met een lange levensduur: het nieuwe handspuitpistool voor industriële toepassingen van Kärcher is speciaal ontwikkeld voor de zwaarste toepassingen.

  • Toerentalregeling 

    Het toerental wordt in standby-positie automatisch geregeld. Dit ontziet de motor en spaart tegelijkertijd energie.