HDS 10/20-4 MX

HDS 10/20-4 MX

Aanvullende informatie

Stroomsoort Ph/ V/ Hz:   3 - 400 - 50
Wateropbrengst L/U:   500 - 1000
Werkdruk Bar/ MPa:   30 - 200 / 3 - 20
Max. toevoertemperatuur ( °C):   80 - 155
Vermogen ( kW ):   7.8
Gewicht ( kg ):   179
Afmetingen ( L x B x H mm):   1330 x 750 x 1060
Reinigingsmiddeltank ( l ):   20 / 10
brandstoftank ( l ):   25
Uitrusting:  

Spuitpistool, Easy Press-hogedrukpistool
Handspuitpistool met softgrip
Hogedrukslang, 20 m
Spuitlans, 1050 mm
Powersproeier
Geïntegreerde hogedrukslanghaspel
Anti-verdraaisysteem
Reinigingsmiddelentank, waterontharder en brandstoftank
Controlepaneel met lichtindicatoren
3-plunjer axiaalpomp, Met keramische plunjers
Autostop
Krachtstroomstekker (3-fasen)
Service controlesysteem
Electronisch controlesysteem met LED-display
2 reinigingsmiddelentanks
Droogloopbeveiliging

HDS 10/20 - 4 MX

Onze nieuwe middenklasse en superklasse van warmwaterhogedrukreinigers reinigen niet alleen uitstekend, ze zijn ook enorm robuust en gebruiksvriendelijk. De nieuwe ECO-stand, uniek voor KÄRCHER, maakt deze apparaten echt onoverwinnelijk. Wanneer het apparaat op deze stand is ingesteld, werkt het automatisch op de meest zuinige temperatuur. Dat bespaart niet alleen op de bedrijfskosten, maar is ook nog eens goed voor het milieu.

De warmwaterhogedrukreinigers uit de nieuwe midden- en superklassen overtuigen dankzij 6 belangrijke kenmerken. 1. Milieubescherming Hogere efficiëntie met de nieuwe ECO-stand, serviceschakelaar om de waterhardheid te regelen, turboventilator, nauwkeurige reinigingsmiddeldosering, geavanceerde brandertechnologie en pomp met een hoge efficiëntie. 2. Gebruiksvriendelijkheid Deze wordt gegarandeerd door een centraal, overzichtelijk ingedeeld bedieningspaneel ontwikkeld voor intuïtieve bediening, een spuitlanshouder, een led-display, een geïntegreerde, wrijvingsarme, 180° draaibare slanghaspel voor een slang van 20 m en nog veel meer. 3. Reinigingsprestaties Een bijzonder efficiënte reiniging wordt gegarandeerd door gepatenteerde sproeiertechnologie, keramische plunjers, een turboventilator en een hogere pompefficiëntie. Het toebehoren is geoptimaliseerd voor specifieke toepassingen en precies afgestemd op de noden van de klant. 4. Mobiliteit Het mobiliteitsconcept bestaat uit twee zwenkwielen, grote rubberen wielen, ergonomische handgrepen, voorzieningen voor verladen met een vorkheftruck, sjorringen en een uitsparing zodat het apparaat kan worden gekanteld voor een maximale manoeuvreerbaarheid. 5. Betrouwbaarheid Dit wordt gegarandeerd door een uitlaatgasregeling, een corrosiebestendig, buigstijf, robuust chassis, een apparaatbeschermingssysteem, een axiaalpomp met drie keramische plunjers, een warmtebestendige uitlaatgasafvoer en nog veel meer. 6. Onderhoudsvriendelijkheid Gemakkelijke toegang tot alle componenten die onderhoud nodig hebben en een serviceschakelaar waarmee de bedrijfsgegevens kunnen worden opgeroepen wanneer zich een probleem voordoet.

Kenmerken en voordelen 

 • Eco! efficiency-stand 

  In de eco!efficiency-stand werkt het apparaat bij de meest economische temperatuur (60 °C) – bij een volledige waterdoorstroming. Door een optimale aanpassing van de brandercycli wordt het brandstofverbruikin vergelijking met de werking bij volle belasting met wel 20 procent gereduceerd.

 • Bedrijfszekerheid 

  Het grote, geïntegreerde waterfijnfilter beschermt de hogedrukpomp betrouwbaar tegen vuildeeltjes. De ingebouwde uitlaatgasthermostaat schakelt bij een uitlaatgastemperatuur van meer dan 300 °C de aandrijfmotor uit. Het Soft-Demping-systeem (SDS) compenseert trillingen en drukpieken in het hogedruksysteem.

 • Mobiliteitsconcept 

  Joggerprincipe met grote wielen met rubberbanden en zwenkwiel. Robuuste sjorogen voor veilig verladen tijdens vervoer. Geïntegreerde kantelmodule voor comfortabel vervoer over ongelijk terrein.

 • Geïntegreerde slanghaspel 

  Gemakkelijk en veilig opbergen van de hogedrukslang van 20 meter.
  Uittrekbare en inklapbare handkruk.
  Kortere voorbereidingstijden.