Veiligheidsstofzuiger NT 75/1 ME EC H Z22

Veiligheidsstofzuiger NT 75/1 ME EC H Z22

Aanvullende informatie

Afmetingen ( L x B x H mm):   640 x 540 x 925
Geluidsniveau ( dB (A )):   76
Luchtverplaatsing ( l/s):   61
Vacuüm ( mbar. kPa):   220 / 22
Max. vermogen ( w):   1000
Gewicht ( kg ):   24.8
Kabellengte ( M ):   10
Standaard nominale diameter ( mm):   40
Stroomsoort V/ Hz:   220 - 240
Uitrusting:   Aanzuigslang, 4 m Filterzak, vlies Nat- en droog zuigmond, 360 mm Plintenzuigmond Antistatisch systeem Roestvrij stalen reservoir Vlakfilter, Glasvezel Duwbeugel Beschermingsklasse, I Zwenkwiel met rem Stofklasse, H

NT 75/1 ME EC H Z22

De TÜV-geteste veiligheidsstofzuiger NT 75/1 Me Ec H Z22 is een robuuste enkelmotorige nat- en droogzuiger geschikt voor explosiegevaarlijke stoffen (Atex-zone 22), met een ononderbroken antistatisch systeem.

De NT 75/1 Me Ec H Z22 veiligheidsstofzuiger is een krachtige, enkelmotorige nat- en droogzuiger. Het is ideaal voor explosiegevaarlijke ruimtes en voor de verwijdering van explosief stof. Het toestel is goedgekeurd voor zowel het verwijderen van ontvlambaar stof in Atex-zone 22 als voor het opzuigen van schadelijk stof uit stofklasse H. De EC-motor zonder borstels heeft een levensduur van 5000 uur. De stofzuiger is verder ook geschikt voor de verwijdering van asbest en is bijgevolg zeer veelzijdig. Het toestel wordt geleverd met een elektrisch geleidende zuigslang (ononderbroken antistatisch systeem) die eenvoudig te herkennen is en ideaal voor professioneel gebruik. Dankzij een vliesfilterzak en een veiligheidsfilter is de gebruiker zeker dat het stof veilig afgevoerd wordt.

Kenmerken en voordelen 

 • Zone 22 + stofklasse H 

  Voor brandbaar stof in de stofexplosieklassen in zone 22 en gezondheidsbedreigend stof uit de stofklasse M.

 • Gevaar bezworen 

  De NT 80/1 B1 M S is bovendien voorzien van een automatische waterpeilcontrole. Het apparaat kan alleen worden gebruikt als het over voldoende water beschikt.

 • Antistatisch systeem 

  Alle veiligheidsstofzuigers van Kärcher beschikken over een algemeen antistatisch systeem met geleidend toebehoren.

 • EC-aandrijving zonder koolborstel 

  De koolborstelloze EC-aandrijving maakt een levensduur van 5.000 uur mogelijk – ideaal voor continubedrijf.