Stof -/ waterzuiger NT 45/1 Tact Te

Stof -/ waterzuiger NT 45/1 Tact Te

Aanvullende informatie

Afmetingen ( L x B x H mm):   520 x 380 x 695
Geluidsniveau ( dB (A )):   69
Luchtverplaatsing ( l/s):   74
Vacuüm ( mbar. kPa):   254 / 25.4
Max. vermogen ( w):   1380
Gewicht ( kg ):   13.5
Standaard nominale diameter ( mm):   35
Stroomsoort V/ Hz:   220 - 240
Uitrusting:   Aanzuigslang, 2.5 m Filterzak, vlies Nat- en droog zuigmond, 300 mm Plintenzuigmond Aansluitstuk voor elektrisch gereedschap Automatische uitschakeling wanneer het maximum niveau is bereikt In-/ uitschakel mechanisme voor elektrisch gereedschap Antistatisch systeem Eco- filtersysteem Vlakfilter, papier Bocht Filterreiniging, Tact filterreiniging Beschermingsklasse, I Zwenkwiel met rem Onderhoudsvrije zuigturbine

NT 45/1 Tact Te

De NT 45/1 Tact Te is een comfortabele en krachtige stof-/waterzuiger voor commerciële toepassingen. Het apparaat is uitgerust met de innovatieve en gepatenteerde volautomatische filterreiniging TACT. Daarnaast is de NT 45/1 Tact Te voorzien van een stopcontact en in-/uitschakelautomaat. Dankzij deze functie kan de stofzuiger worden in- en uitgeschakeld via aangesloten elektrisch gereedschap. Bovendien is bij deze versie een traploze instelling van het motortoerental mogelijk. De NT 45/1 Tact Te is uitgerust met alle toebehoren, die eenvoudig kunnen worden opgeborgen in het geïntegreerde opbergvak.

Het belangrijkste kenmerk van de compacte en krachtige NT 45/1 Tact Te is het unieke en uiterst doeltreffende systeem voor volautomatische filterreiniging - Tact. Met de NT 45/1 Tact Te kunnen zelfs grote hoeveelheden fijn stof worden opgezogen met een constant hoge luchtstroom. De NT 45/1 Tact Te is voorzien van een stopcontact en in-/uitschakelautomaat voor elektrisch gereedschap. Zo kan de stofzuiger worden in- en uitgeschakeld door het elektrisch gereedschap te starten en te stoppen. Bovendien kan het motortoerental traploos worden ingesteld. De NT 45/1 Tact Te kan ook worden gebruikt als waterzuiger voor het opzuigen van vloeistoffen. Een elektronische sturing schakelt het apparaat uit wanneer het maximumpeil is bereikt. Deze stof-/waterzuiger is voorzien van alle toebehoren en dus klaar voor gebruik.

Kenmerken en voordelen

  • Tact-systeem ( automatische filterreiniging Tact) 

    Volautomatisch en zonder verlies van zuigkracht reinigt het filter zichzelf met krachtige luchtstoten.
    Geen enkel reinigingssysteem op de markt biedt de filtergebruiksduur van min. 130 kg fijn stof van onze Tact-stof-/waterzuiger.
    De lage onderhoudskosten en de lange levensduur van het filter besparen tijd en geld.

  • Stopcontact aan het apparaat 

    De Te-versies zijn standaard voorzien van een stopcontact, een in-/uitschakelmechanisme en een antistatisch systeem.