KM 150/500 R D

KM 150/500 R D

Volledig hydraulische, industriële veeg-/zuigmachine met dieselmotor en stuurinrichting achteraan met drie wielen. Voor zware toepassingen in de sector van de bouwmaterialen en metaalbewerking, metaalgieterijen en andere sectoren met veel vervuiling.

 

De KM 150/500 R D industriële veeg-/zuigmachine met dieselaandrijving is heel zuinig en valt op dankzij zijn uitstekende rijprestaties. Deze robuuste machine is geschikt voor extreme toepassingen, bv. in de sector van de bouwmaterialen en metaalbewerking of metaalgieterijen en alle andere sectoren met veel vuil. Dankzij het stoffer-en-blikprincipe kunnen fijn stof en grof vuil betrouwbaar worden opgezogen. De walsborstel past zich automatisch aan een oneffen ondergrond aan en het innovatieve veegsysteem beperkt de slijtage tot een minimum. De hoofdwalsborstel kan gemakkelijk zonder gereedschap worden vervangen. Het vuilreservoir wordt automatisch gesloten tijdens het transport. Twee horizontale vlakfilters zorgen voor zuivere lucht, zelfs in omstandigheden met veel stof. De filterreiniging gebeurt met een druk op een knop door een uiterst doeltreffende dubbele krabber. Het filter is goed bereikbaar en kan gemakkelijk zonder gereedschap worden vervangen. De motor is ook heel goed bereikbaar. De basisfuncties kunnen probleemloos worden geselecteerd met een bedieningselement dankzij EASY Operation. Een cycloonfilter reinigt de lucht voordat deze in de motor terechtkomt en verlengt de gebruiksduur aanzienlijk.

Kenmerken en voordelen 

 • Krachtig filtersysteem 

  Vlakfilter met een filteroppervlak van 7 m². Effectieve reiniging door Dual-filterschraper Voor stofvrij vegen

 • Comfortabele werkplek 

  Alle bedieningselementen zijn overzichtelijk opgesteld en bevinden zich binnen handbereik. Alle aanduidingen in het gezichtsveld. Optioneel: cabines met verwarming of airconditioning.

 • Gemakkelijk te onderhouden 

  Bijzonder eenvoudige techniek met beproefde componenten: volledig hydraulische aandrijving, elektrische in plaats van elektronische componenten. Gemakkelijk toegankelijke motorkamer voor snel en eenvoudig onderhoud. Vervanging van hoofdbezem en vlakfilter zonder gereedschap.
   
 • werking op diesel 

  Lange werkintervallen.
  Krachtige motor

 • Optioneel onderstel met vier wielen 

  Verbetert de tractie op vervuilde oppervlakken en op moeilijk begaanbaar terrein.
  Verhoogt het rijcomfort en de rijveiligheid.
  Ontziet kwetsbare vloeren door lage borsteldruk.

 • Hydraulische hooglediging 

  Eenvoudig en veilig legen van het opgeveegde stof
  Hooglediging tot 1,52 m

 • Stoffer- en- blikprinicipe 

  Goede opname van fijn en grof stof
  Geringe stofopwaaiing.

 • Omvangrijk programma toebehoren en aanbouwset 

  Comfortabele aanpassing aan individuele reinigingsbehoeften
  Overtuigende uitrusting (bv. comfortcabine, airconditioning, verwarming)
  Desgewenst met tweede of derde zijbezem

 • Volledig hydraulische aandrijving en aandrijving van de hoofd- en zijbezems 

  Bijzonder onderhoudsarm
  Geen slijtage
  Bijzonder lange levensduur

 • Cycloonvoorafscheider 

  Verhoogde levensduur van het motorfilter
  Langere onderhoudsintervallen