KM 70/30 C BP Pack ADV

KM 70/30 C BP Pack ADV

Veegmachine die zowel in bochten naar links als rechts goed veegt en ook probleemloos in een rechte lijn werkt. Vochtbestendige universele borstelharen voor alle oppervlakken. Vliesfilter voor fijn stof, robuust frame uit kunststof, eenvoudig instelbare hoofdwalsborstel en traploos instelbare zijbezem.

De KM 70/30 C is de opvolger van onze KSM 690. Het apparaat is gebaseerd op de heel succesvolle KM 70/20 C met al zijn uitstekende functies. De hoofdwalsborstel en zijbezem van de KM 70/30 C worden elektrisch aangedreven, wat het vegen in hoeken heel eenvoudig maakt. De duwbeugel kan in drie stappen worden aangepast, is inklapbaar en biedt een hoog gebruikscomfort. De hoofdwalsborstel en zijbezem kunnen gemakkelijk in de hoogte worden aangepast en kunnen dus worden gebruikt op verschillende oppervlakken. De hoofdwalsborstel kan snel in 6 stappen worden ingesteld met behulp van een knop. De batterij van 12 V en bijbehorende lader (230 V, veiligheidsstekker) zijn geïntegreerd in het apparaat.

Kenmerken en voordelen 

 • Instelbare duwbeugel 

  Uitstekende ergonomie door drievoudige verstelling. Ruimtebesparende parkeerpositie dankzij inklapfunctie.

 • EASY- Operation- bedieningsconcept 

  Gemakkelijk te begrijpen programmakeuzeschakelaar.

 • Gemakkelijk te vervoeren 

  Handgrepen voor en achter vergemakkelijken het vervoer en het inladen in een personenauto. De naar achteren uitspringende wielen vergemakkelijken het vervoer over trappen
   
 • Afzuiging van fijn stof ( alleen bij Advanced -versie) 

  Actieve, elektrisch aangedreven zuigventilator voor de afzuiging van fijn stof uit het vuilreservoir.
  Veegfunctie uitschakelbaar bij natte vloeren.