Stofzuiger T 12/1

Stofzuiger T 12/1

Aanvullende informatie

Afmetingen ( L x B x H mm):   340 x 315 x 410
Geluidsniveau ( dB (A )):   65
Tankinhoud ( l):   12
Luchtverplaatsing ( l/s):   61
Vacuüm ( mbar. kPa):   244 / 24.4
Max. vermogen ( w):   1300
Gewicht ( kg ):   6.6
Kabellengte ( M ):   12
Standaard nominale diameter ( mm):   32
Stroomsoort V/ Hz:   220 - 240 / 50 -60
Energie- efficiëntieklasse:   E
Uitrusting:   Zuigslang, 2.5 m Zuigbuis , metaal , 2 x 0.5 m Telescopische zuigbuis Filterzak, vlies Verwisselbare vloerzuigmond, 285 mm materiaal reservoir, kunststof Clipsysteem voor slangverlenging Beschermingsklasse, II

T 12/1

De nieuwe Kärcher T 12/1 is een uiterst efficiënte en stille stofzuiger. Het apparaat is voorzien van een handige voetschakelaar voor meer gebruikscomfort en is uitgerust met twee vaste wielen achteraan en twee zwenkwielen vooraan voor een maximale wendbaarheid.Het eindresultaat is een krachtige en robuuste stofzuiger uit de middenklasse.

Standaard uitgerust met een uiterst doeltreffende vliesfilterzak die tot drie keer meer stof kan opnemen dan een papieren filterzak. Dit voordeel rendeert vanzelf omdat de filterzak minder snel hoeft te worden vervangen. Het motorvermogen, de luchtstroom en het 6-voudige filtersysteem (incl. microfilter als speciale optie) van de T 12/1 zijn zo ontwikkeld dat het apparaat nauwelijks zuigkracht verliest. Het lage zwaartepunt zorgt voor stabiliteit. De stroomkabel kan worden opgerold in het kabelopbergvak of heel eenvoudig aan een uittrekbare kabelhaak worden gehangen wanneer het apparaat vaak moet worden verplaatst, bv. vloeren reinigen in hotels enz. Speciale functie: de vloerzuigmond kan in de houder voor toebehoren (aan de achterkant van het toestel) worden gestoken en worden gebruikt om het toebehoren te bevestigen na het werk. De zuigslang op het apparaat is uitgerust met een eenvoudig maar doeltreffend clipsysteem. Wanneer u de slang tegen de inlaattuit van het apparaat duwt, wordt deze vastgekoppeld door een elastische ring – zo eenvoudig is het. Het systeem zorgt ervoor dat de zuigslang niet loskomt wanneer de gebruiker het apparaat achter zich aan trekt. Het nieuwe clipsysteem (verwisselbaar zonder gereedschap) op de bocht zorgt ervoor dat de zuigslang probleemloos 2,5 m langer kan worden gemaakt (bijkomende verlengslang - onderdeelnr. 6.906-237.0) voor het reinigen van bv. trappen, trappenhuizen enz. In combinatie met de elektroborstel ESB 28 (bijkomend toebehoren) kunt u de T 12/1 gebruiken als borstelzuiger. Op plaatsen met zeer strenge hygiënische normen kunt u naast de papieren filterzak een HEPA-filter gebruiken (in plaats van het standaard stoffilter). Deze filter houdt heel fijne stofdeeltjes (filteringsgraad van 99,95%) vast.

Kenmerken en voordelen

  • HEPA - filter voor schone afvoerlucht 

    De optionele HEPA-filter zorgt voor hygiënisch schone, stofvrije afvoerlucht.

  • Aansluiting voor elektroborstel 

    ESB 28 resp. ESB 34 maken van de T 12/1 een extra krachtige en toch aangenaam stille borstelzuiger.