Stof -/ waterzuiger NT 65/2 tact

Stof -/ waterzuiger NT 65/2 tact

Aanvullende informatie

Afmetingen ( L x B x H mm):   575 x 490 x 880
Geluidsniveau ( dB (A )):   73
Tankinhoud ( l):   65
Luchtverplaatsing ( l/s):   74
Vacuüm ( mbar. kPa):   254 / 25.4
Max. vermogen ( w):   2760
Gewicht ( kg ):   26.5
Kabellengte ( M ):   10
Standaard nominale diameter ( mm):   40
Stroomsoort V/ Hz:   220 - 240 / 50 - 60
Uitrusting:   Zuigslang, 4 m Zuigbuis, metaal, 2 x 05 m

NT 65/2 tact

Hun hoge mobiliteit, uitstekende prestaties, robuuste constructie en talrijke praktische uitrustingskenmerken maken van de Kärcher Tact²-systemen een veelgevraagde specialist en allrounder. De NT 65/2 Tact² wordt standaard geleverd met het volledige antistatische systeem. Het systeem kan zelfs probleemloos grote hoeveelheden fijn stof opzuigen.

Kärcher stelt de Tact² voor – zijn nieuwe topmodel van een professionele stof- en waterzuiger. Deze uitbreiding van de populaire reeks met Tact-systeem biedt de hoogste productiviteit ooit, dankzij zijn volautomatische filterreiniging. Met zijn twee motoren biedt de Tact² een constant hoge zuigkracht en dankzij de langere levensduur van het filter hoeft u het filter zelden nog te vervangen. Kärcher NT-stofzuigers met Tact² zijn complete systemen die niet alleen uitstekend grote hoeveelheden fijn stof opzuigen, maar ook vuil, puin en water aankunnen. Dankzij de verschillende opties in deze reeks stofzuigers vormen deze apparaten de ideale oplossing, ongeacht de toepassing en overal waar een constant hoge zuigkracht nodig is – zowel op bouwwerven, in de voedingsmiddelenindustrie, in de automobielsector als de industrie in het algemeen.

 

Kenmerken en voordelen

 • Gewoon ernaartoe en weer weg

  Een verstelbare duwbeugel en grote wielen garanderen gemakkelijk vervoer naar de plaats van gebruik, ook op een oneffen ondergrond.

 • Intelligent opbergvak voor toebehoren 

  Zo kan bv. de vloerzuigmond in twee richtingen en snel wordenbevestigd.

 • Automatische filterreiniging Tact 

  Het nieuwe vlakfilter kan aan de schone zijde worden verwijderd en bestaat uit twee helften, die afwisselend door doelgerichte luchtstoten gereinigd worden.
  Fijne stofdeeltjes kunnen het filter niet verstoppen. De luchtstroom blijft gedurende lange tijd constant hoog.

 • Veilig en binnen handbereik 

  Gereedschap kan zowel handig als veilig op de kop worden opgeborgen,zoals kleine onderdelen en flessen.