Stof -/ waterzuiger NT 35/1 Tact te

Stof -/ waterzuiger NT 35/1 Tact te

Aanvullende informatie

Afmetingen ( L x B x H mm):   520 x 380 x 580
Geluidsniveau ( dB (A )):   69
Tankinhoud ( l):   35
Luchtverplaatsing ( l/s):   74
Vacuüm ( mbar. kPa):   254 / 25.4
Max. vermogen ( w):   1380
Gewicht ( kg ):   12.5
Standaard nominale diameter ( mm):   35
Stroomsoort V/ Hz:   220 - 240 / 50 - 60
Uitrusting:   Zuigslang, 2.5 m Filterzak, Vlies Zuigmond voor natte/ droge vloeren, 300 mm Plintenzuigmond Aansluitstuk voor elektrisch gereedschap Automatische uitschakeling wanneer het maximum niveau is bereikt in-/ uitschakel mechanisme voor elektrisch gereedschap Antistatisch systeem Eco- filtersysteem Vlakfilter, papier Bocht Filterreiniging, tact filterreiniging Beschermingsklasse, I Zwenkwiel met rem onderhoudsvrije zuigturbine, 1 stuk

NT 35/1 tact te

De NT 35/1 Tact Te is een comfortabele en krachtige stof-/waterzuiger voor commerciële toepassingen. Het apparaat is uitgerust met het innovatieve en gepatenteerde Tact-systeem voor volautomatische filterreiniging. De NT 35/1 Tact Te is uitgerust met een stopcontact en een in-/uitschakelautomaat. Daarmee kan de stofzuiger worden in- en uitgeschakeld via aangesloten elektrisch gereedschap. Bovendien is bij deze versie een traploze instelling van het motortoerental mogelijk. De NT 35/1 Tact Te is voorzien van alle toebehoren, die eenvoudig kunnen worden opgeborgen in het geïntegreerde opbergvak.

Het belangrijkste kenmerk van de compacte en krachtige NT 35/1 Tact Te is het unieke en uiterst doeltreffende systeem voor volautomatische filterreiniging - Tact. Met de NT 35/1 Tact Te kunnen zelfs grote hoeveelheden fijn stof worden opgezogen met een constant hoge luchtstroom. De NT 35/1 Tact Te is voorzien van een stopcontact en in-/uitschakelautomaat voor elektrisch gereedschap. Zo kan de stofzuiger worden in- en uitgeschakeld via het aangesloten gereedschap. Bovendien kan het motortoerental traploos worden ingesteld. De NT 35/1 Tact Te kan ook worden gebruikt als waterzuiger voor het opzuigen van vloeistoffen. Een elektronische sturing schakelt het apparaat uit wanneer het maximumpeil is bereikt. Deze stof-/waterzuiger is voorzien van alle toebehoren en dus klaar voor gebruik.

Kenmerken en voordelen

 • Tact- systeem ( automatische filterreiniging tact ) 

  Door middel van doelgerichte, krachtige luchtstoten reinigt het filter zichzelf.Het proces wordt volautomatisch geactiveerd, de zuigkracht blijft constant hoog.Verdere voordelen: lage onderhoudskosten, lange levensduur van het filter.

 • Hoge kwaliteit en robuustheid in de uitrusting 

  Robuuste en sterke rubberen stroomkabel. Standaard twee stabiele roestvrijstalen zuigbuizen.

 • Perfecte aansluitstukken 

  Elk gebruikelijk elektrisch gereedschap kan op de stofzuiger wordenaangesloten met het aansluitstuk voor elektrisch gereedschap dat bij deTe-modellen standaard is inbegrepen.

 • Stopcontact aan het apparaat 

  De Te-versies zijn standaard voorzien van een stopcontact, een in-/uitschakelmechanisme en een antistatisch systeem.