Stof -/ waterzuiger NT 35/1 tact

Stof -/ waterzuiger NT 35/1 tact

Aanvullende informatie

Afmetingen ( L x B x H mm):   520 x 380 x 580
Geluidsniveau ( dB (A )):   69
Tankinhoud ( l):   35
Luchtverplaatsing ( l/s):   74
Vacuüm ( mbar. kPa):   254 / 25.4
Max. vermogen ( w):   1380
Gewicht ( kg ):   11.5
Standaard nominale diameter ( mm):   35
Stroomsoort V/ Hz:   220 / 240
Uitrusting:   Zuigslang, 2.5m Filterzak, vlies Zuigmond voor natte/ droge vloeren 300 mm Plintenzuigmond Automatische uitschakeling wanneer het maximum niveau is bereikt eco- filtersysteem Vlakfilter, papier Bocht Filterreiniging, Tact filterreiniging Beschermingsklasse . II Zwenkwiel met rem Onderhoudsvrije zuigturbine, 1 stuk

NT 35/1 tact

innovatieve en gepatenteerde Tact-systeem voor volautomatische filterreiniging. De NT 35/1 Tact is uitgerust met alle toebehoren, die eenvoudig kunnen worden opgeborgen in het geïntegreerde opbergvak.

Het belangrijkste kenmerk van de compacte en krachtige NT 35/1 Tact is het unieke en uiterst doeltreffende systeem voor volautomatische filterreiniging - het Tact-systeem. Met de NT 35/1 Tact kunnen zelfs grote hoeveelheden fijn stof worden opgezogen met een constant hoge luchtstroom. De NT 35/1 Tact kan ook worden gebruikt als waterzuiger voor het opzuigen van vloeistoffen. Een elektronische sturing schakelt het apparaat uit wanneer het maximumpeil is bereikt. Deze stof-/waterzuiger is voorzien van alle toebehoren en dus klaar voor gebruik.

Kenmerken en voordelen

  • Tact- systeem ( automatische filterreiniging tact)

    Door middel van doelgerichte, krachtige luchtstoten reinigt het filter zichzelf.Het proces wordt volautomatisch geactiveerd, de zuigkracht blijft constant hoog.Verdere voordelen: lage onderhoudskosten, lange levensduur van het filter.

  • Geïntegreerde opbergvak  

    Door het grote, geïntegreerde opbergvak op de kop van de behuizing kunnen elektrisch gereedschap en toebehoren handig worden opgeruimd en zijn ze steeds binnen handbereik.