HDC Classic

HDC Classic

Aanvullende informatie

Stroomsoort Ph/ V/ Hz:   3 / 400 / 50
Wateropbrengst L/U:   700 / 2000
Werkdruk Bar/ MPa:   160 / 16 / 80 /8
Max. toevoertemperatuur ( °C):   85
Afmetingen ( L x B x H mm):   860 x 595 x 580
Motoropwarming:   Softstart

HDC Classic 

De perfecte oplossing voor regelmatige of frequente veeleisende reinigingstaken op verschillende plaatsen in het bedrijf. Voor gelijktijdig gebruik van 2 tot 3 aftapplaatsen.

Het progamma van Kärcher bestaat uit drie modellen: Classic, Standard en Advanced. Deze apparaten kunnen specifiek worden afgestemd op de noden van de klanten dankzij de diversiteit aan basisapparaten en de verscheidenheid aan beschikbaar toebehoren. De innovatieve engineering en gesofisticeerde functies van de HDC-apparaten van Kärcher bieden heel wat voordelen. Het HDC-gamma combineert maximale prestaties met gebruikscomfort, duurzaamheid en een hoge veiligheid. Welke eisen u ook stelt aan hogedrukreiniging, Kärcher adviseert u graag bij het samenstellen van uw stationaire systeem.

Kenmerken en voordelen

  • Loskoppeling van het waternet door voorloopreservoir 

    Doordat het water in het voorloopreservoir tot rust komt, wordt aanzuigen van lucht voorkomen. Daardoor wordt de pomp ontzien.

  • Automatische starfunctie 

    Zodra het pistool wordt ingedrukt, start de pomp met de aanvoer.Hierdoor kan u bij elke aftaplocatie comfortabel werken.