HD 6/16-4 M Plus

HD 6/16-4 M Plus

Aanvullende informatie

Stroomsoort Ph/ V/ Hz:   1 / 230 / 50
Wateropbrengst L/U:   230 - 600
Werkdruk Bar/ MPa:   30 - 160 / 3 - 16
Max. druk (bar/MPA):   190 / 19
Vermogen ( kW ):   3.4
Gewicht ( kg ):   48
Afmetingen ( L x B x H mm):   467 x 407 x 1010
Uitrusting:  

Spuitpistool, Easy Press- hogedrukpistool
Handspuitpistool met softgrip
Hogedrukslang, 10 m
Spuitlans, 1050 mm
vuilfrees
Anti- verdaaisysteem
Autostop
Servo- Control

HD 6/16-4 M Plus

Koudwaterhogedrukreiniger met 4-polige, langzaam lopende, robuuste wisselstroommotor.

Krachtige hogedrukreiniger met 4-polige, langzaamlopende wisselstroommotor. De hogedrukreiniger is voorzien van AVS, het gepatenteerde antiverdraaisysteem voor eenvoudige en veilige bediening, een sterke axiaalpomp met 3 plunjers voor een lange levensduur en Kärchers automatische drukuitschakeling voor een laag energieverbruik. De waterhoeveelheid en druk kunnen traploos worden ingesteld door met de Servo-Control op het handspuitpistool te draaien. Het nieuwe Easy-Press-handspuitpistool kan moeiteloos worden gehanteerd en bediend. De stevige duwbeugel (aluminium), met voorzieningen voor het toebehoren, zorgt voor een goede wendbaarheid. Innovatief doseer- en reinigingsmiddelsysteem Switch-Chem voor langdurig ononderbroken gebruik. Het apparaat is voorzien van twee flessen van 2,5 liter. Daardoor is de oppervlakteprestatie dubbel zo groot of kan probleemloos worden gewisseld tussen twee reinigingsmiddelen zonder dat u hoeft te stoppen met werken.

 

Switch-CHEM

Voor een exacte en traploze dosering van het reinigingsmiddel. 2-weg doseerventiel voor het omschakelen tussen diverse reinigingsmiddelen. Eenvoudig verwisselen van flessen reinigingsmiddel.

 

Sterk en met een lange levensduur

Lucht-/watergekoelde elektromotoren voor intensief gebruik. 4-polige, langzaam lopende elektromotor

 

Doordachte detailoplossingen

Opberging voor netsnoer op de achterwand van het apparaat. Geïntegreerde spuitlanshouder voor transport. Parkeerstand voor werkonderbreking.