Bedrijfsprofiel

Handelsonderneming Visscher is een gevarieerd, klein, flexibel en servicegericht bedrijf en is leverancier van diverse professionele merken in gereedschappen, machines en allerlei andere bedrijfsbenodigdheden.
Wij streven ernaar, dat aan hetgeen wij verkopen, wij ook service kunnen verlenen. Het assortiment is zeer gevarieerd omdat de behoeften van de verschillende afnemers zeer uiteenlopend zijn.

Voor nieuwe en gebruikte machines, gereedschappen, complete bedrijfsinrichtingen en uiteraard de reparatie en het onderhoud hiervan kunt u bij ons terecht.
Keuringen van elektrische gereedschap NEN3140 en ladders/trappen & rolsteigers NEN 2484 hebben wij in eigen beheer en zijn een extra mogelijkheid voor onze vaste klanten. Onze buitendienst komt bij u op locatie langs om bestellingen te brengen, op te nemen, storingen te verhelpen en onderhoud uit te voeren (uiteraard indien dit laatste op locatie mogelijk en wenselijk is).

Ook kunnen wij in samenspraak met u eventueel specifiek op uw vragen en wensen een passend product maken voor een speciaal doel. Door bij diverse leveranciers trainingen te volgen blijven wij op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen.

Wij zijn verhuisd!

Bennebroekerdijk 1

2136 LS Zwaanshoek

( op de hoek Bennebroekerweg, Bennebroekerdijk )